Urtekrydrede lammeboller i tomatsaus

500 g kvernet lammekjøtt eller vanlig kjøttdeig
1 egg
2 ts rosmarin
4 pressede hvitløksbåter
1 ts salt
1/4 ts pepper
400 g hakkede tomater med urter
2 hønsebuljongterninger

Rør sammen kjøttdeig, egg, rosmarin, 2 hvitløksbåter og salt og pepper.
Form til små kjøttboller.
Kok opp tomatsaus, buljong og de to siste hvitløksbåtene i en vid stekepanne.
Legg kjøttbollene i tomatsausen og la dem trekke i ca 15 minutter.
Server med nykokt pasta.

Bon apetit!

Advertisements

Om fjompenissen

Lita jente (eller dame om du vil), fra det blide sørlandet som nå bor i "blåse-bort" byen Stavanger. Her bor jeg med min tyske samboer og våre to barn (eller katter om du vil) Mookey og Mimmi. Jeg jobber som daglig leder på Make Up Store og er mer enn normalt opptatt av sminke. Ellers er jeg veldig glad i å prøve meg på kjøkkenet-der jeg lykkes av og til. På denne bloggen vil du nok se mye av sminke, oppskrifter på mat og kaker, katter, tanker til ei forvirra jente/dame og ellers det som vil falle meg inn. Håper du vil følge med på min bloggreise.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s